Ben jij ook zo benieuwd hoe je je eigen werkelijkheid kunt creëren? Heb je ook het gevoel dat je veel meer in je mars hebt, dan dat je nu laat zien? Wil je ook weer bloeien en kiezen wat jij wilt in jouw leven? Wil je graag weten hoe jouw brein werkt? Dit zijn een van de vele vragen waar een NLP practitioner uitstekend bij past. Ik heb het zelf namelijk meegemaakt en het verandert je leven. Tijdens deze opleiding wordt je bewust van je onbewuste processen, zodat je een verandering kunt aanbrengen. Hierdoor transformeer je het gevoel van stress en ongelukkig zijn, naar plezier en geluk.

Wat houdt de NLP practitioner in?

– We behandelen het communicatiemodel van NLP, hiermee ontdek je hoe je de buitenwereld waarneemt en hoe je daar vervolgens op reageert.
– Vooronderstelling van NLP
– 4-staps leermodel
– Rapport maken, hoe kan ik met iedereen communiceren?
– Taal, Wat zijn mijn interne, externe en non verbale communicatie.
– Waarden, wat vind ik belangrijk in het leven en waarom vind ik dat belangrijk?
– Overtuigingen, waar ben ik van overtuigd over de wereld, mezelf en waar geloof ik in? Welke wil ik veranderen?
– Timeline therapie, het veranderen van negatieve emoties en beperkende beslissingen
– Doelen installeren op onbewust niveau
– Presenteren
– Herkaderen
– Ankeren
– Waarneem posities
– Strategieën, Beslissingsstrategie, leerstrategie, liefdesstrategie.
– Oogpatronen
– Systemisch werk (familieopstellingen)
– Spiegelogie
– Visual squash, delenheling
– Modelleren, Hoe word ik succesvol in mijn leven.

Studietijd

De opleiding duurt in totaal 15 dagen. Deze 15 dagen zijn opgedeeld in 6 modules. Dit zijn modules van 2 opeenvolgende dagen en van 3 opeenvolgende dagen. De hoeveelheid studietijd thuis is aan jou zelf. Het wordt aangeraden om eens in de twee weken te oefenen in een oefengroep.

Kosten

De kosten voor de hele practitioner bedraagt 2400 euro. Dit is inclusief BTW. Dit wordt opgedeeld in 6 termijnen, dat betekent dat het per module wordt gefactureerd. Mocht het bedrag een uitdaging zijn, voel je dan vrij om contact op te nemen en dan komen we er altijd uit. Tijdens de opleiding worden er een aantal boeken aangeraden, hier ben je vrij in om dit aan te schaffen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het contactformulier, via de mail of telefonisch. Wil je eerst even overleggen en afstemmen of dit iets voor je is? Dan ben je altijd vrij om contact op te nemen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en met je mee op reis te gaan!