Opleidingen

Vrij training en coaching biedt opleidingen aan voor mensen die graag een groei willen doormaken in hun persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen hebben als basis de methode NLP. Zoals je hieronder kunt zien, zijn er verschillende opleidingen te volgen.

NLP Practitioner

Ben jij ook zo benieuwd hoe je je eigen werkelijkheid kunt creëren? Heb je ook het gevoel dat je veel meer in je mars hebt, dan je nu laat zien? Wil je ook weer bloeien en kiezen wat jij wil in je leven? Dit zijn een van de vele vragen waar een NLP practitioner uitstekend bij past. Ik heb het zelf namelijk meegemaakt en het is magisch. Tijdens deze opleiding wordt je bewust van je onbewuste processen, zodat je een verandering kunt aanbrengen. Hierdoor transformeer je het gevoel van stress en ongelukkig zijn, naar plezier en geluk.

Communicatie training

Met de communicatietraining die ik aanbied maak je kennis met de kracht van NLP binnen je bedrijf of organisatie. Door NLP toe te passen leer je onder andere je grenzen aan te geven, te leren sturen en bewust te worden van non-verbale communicatie. De communicatietraining is de basis om goed te kunnen samenwerken, zowel met medewerkers onderling als met klantrelaties.