Sport

Ben jij ook benieuwd hoe jij je eigen gezonde levensstijl kan creëren? Benieuwd naar Crossfit? Wil je je weer fit en energiek voelen? Heb jij ook het idee dat je veel meer kan dan dat je nu laat zien? Wil jij je plezier weer terug in de sport? Meld je dan nu aan om lekker te gaan sporten!

Wat kun je allemaal bij mij doen?

  • Wil je een gezonde leefstijl creëren die bij jou past?
  • Wil je beter worden in de sport die je beoefent?
  • Ben je aan het revalideren en heb je daar hulp bij nodig?
  • Beoefen je een sport en heb je daar coaching bij nodig?
  • Heb jij zelf een specifiek doel?
  • Wil je gewoon Crossfitten?
  • Een Crossfit clinic organiseren?

Wat je doel ook is, hier zit je goed. Bij Vrij training en coaching werk ik graag samen met jou om jouw doelen te bereiken!

Hoe doe ik dat?

Ik heb mijn hele leven al sporten beoefend. Ik heb jarenlang gevoetbald en ik heb het hoogste amateurniveau behaald. Daarnaast heb ik het CIOS afgerond en daar heb ik zo wat alle sporten gedaan die je kan bedenken. Tijdens mijn buitenlandse stage in Zuid-Afrika heb ik Crossfit beoefend in Port Elizabeth. Ik was gelijk verkocht en dit heb ik na mijn buitenlandse stage in Nederland verder opgepakt. Na een aantal jaar Crossfit heb ik mijn Crossfit level 1 trainer certificaat behaald.

Dit maakt dat ik veel ervaring heb in de sportwereld. Ik kan gemakkelijk aansluiten op elk niveau en elke sport. Ik heb een brede kennis van oefeningen en ik hou van veel variatie. We kunnen samen kijken naar een schema die bij jou past. Daarbij kun je denken aan heel specifiek trainen of lekker fanatiek Crossfitten. Daarnaast heb ik ervaren wat de sportwereld met zich mee kan brengen en hoe je je zelf kan tegenhouden hierin. Soms denk ik dan, wist ik toen maar wat ik nu weet. Dit wil ik graag aan anderen meegeven door sport bijvoorbeeld te combineren met NLP.

Wat heb jij er aan?

In het algemeen doet sport wat met je. Hoe je je ook voelt, na het sporten voel jij je nog meer energieker, blijer en fitter! Daarnaast is sport een mooie manier om samen tot de kern van je uitdagingen te komen. Door sport te combineren met NLP heb jij sterke tools om zelfstandig jouw doelen te bereiken. Dit draagt bij aan jou geluk en plezier in het leven. Het doel is dat jij zo lang mogelijk kan genieten van een fit en gezond lichaam.

Geef je nu op voor personal training of voor een groepsles!

Jurre sportcoach en personal trainer in Eelde
Menu