Wil je graag aan de slag met een personal trainer? om weer fit te worden? Krachtig te voelen? Crossfit oefeningen te leren? Of om beter te worden in de sport die je beoefend? Wat je vraag ook is, hier zit je goed. Ik ga graag met jou aan de slag om jouw doelen te realiseren.

Wat je kan verwachten in de personal training is een enthousiaste, fanatieke en gemotiveerde trainer. Ik heb veel plezier in sport en dit breng ik graag naar jou over. We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek om af te stemmen wat onze doelen en verwachtingen zijn. Vervolgens maken we een plan hoe we deze doelen gaan bereiken en ik geef hier advies over. De trainingen bestaan uit Crossfit lessen, techniek, gerichte spieroefeningen, voeding en NLP. Dit is afhankelijk van jouw doel. Wat vooral centraal zal staan is het plezier in de sport, het ontdekken van je lichaam en het zien ontwikkelen!

Sport heeft mijn hele leven al veel voor mij betekent. Het is altijd mijn uitlaatklep geweest, mijn ontspanning en ik leef helemaal in dat moment als ik aan het sporten ben. Mijn hele bewustzijn is bij het sporten en ik ben niet bezig met wat ik hierna of morgen ga doen. Sport heeft mij ook geleerd hoe ik elke ervaring, positief of negatief, kan omzetten in een leerervaring. Het heeft me geleerd te zoeken naar mogelijkheden om mezelf weer verder te ontwikkelen. Tot slot brengt sport mij heel veel plezier. Het is een verbindende factor tussen mensen en dat vind ik prachtig om te zien!

Nieuwsgierig of vastberaden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek of proefles.

Tot snel!

Jurre Hogeveen (Crossfit level 1 trainer)

 

Menu