Mijn missie is om mensen te herinneren wie ze zijn. Ik vind het zo mooi om te zien wanneer iemand een keus maakt om te veranderen. Het beter voor zichzelf te willen en de verantwoordelijkheid te pakken voor zichzelf. Dit maakt een mens krachtig en in staat om mooie dingen te doen. Ik vind het prachtig om jou hierbij te ondersteunen en mee te gaan op jouw reis.

Ik heb ook besloten om niet langer meer achter in de bus te zitten en mijn leven te laten bepalen door mijn omgeving. Ik heb het stuur in mijn leven weer opgepakt. Dit voelt zo krachtig en vrij. Het gevoel dat alles weer mogelijk is en dat ik het leven zelf kan creëren hoe ik het wil. Deze kennis ga ik delen met de wereld en zo de wereld weer een stukje mooier te maken.

Ik heb al vele mensen mogen herinneren wie ze zijn en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Hiervoor heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, VRIJ training en coaching.

Wil jij ook weer het stuur in je leven oppakken en zelf de koers te bepalen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Menu