Jurre Hogeveen

Mijn missie is om mensen te herinneren wie ze zijn. Ik vind het zo mooi om te zien wanneer iemand een keus maakt om te veranderen. Het beter voor zichzelf te willen en de verantwoordelijkheid te pakken voor zichzelf. Het is zo dapper, moedig en sterk om die stap te nemen. Dit maakt een mens krachtig en in staat om mooie dingen te doen. Ik vind het prachtig om jou hierbij te ondersteunen en mee te gaan op jouw reis.

Ik heb besloten om niet langer meer achter in de bus te zitten en mijn leven te laten bepalen door mijn omgeving. Ik heb het stuur in mijn leven weer opgepakt. Dit voelt zo krachtig en vrij. Het gevoel dat alles weer mogelijk is en dat ik het leven zelf kan creëren hoe ik het wil. Deze kennis ga ik delen met de wereld en zo de wereld weer een stukje mooier te maken.

Ik heb al vele mensen mogen herinneren wie ze zijn en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Hiervoor heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, VRIJ training en coaching.

Wil jij ook weer het stuur in je leven oppakken en zelf de koers te bepalen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

NLP

Neuro linguïstisch programmeren (NLP) is een methode op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het is een wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen en het veranderen van patronen.

Met NLP ga je aan de slag met je zintuigen, gedachten en gevoelens met als doel je bewust te worden van die invloeden. Daarbij gaat het er niet om wát je je herinnert, maar om de werking van je herinnering en wat het effect is van die herinnering of gebeurtenis op je dagelijkse handelen. Door NLP leer je die ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken. Daardoor ga je er ook automatisch anders mee om en krijg je een structurele andere kijk op dingen. Daarnaast leer je anders luisteren en communiceren. De gevolgen daarvan zijn heel positief en direct merkbaar voor zowel jezelf als je omgeving.

Waar staat Neuro Linguistisch programmeren voor?

Neuro: Alle prikkels die binnenkomen via je zintuigen. Alles wat we zien, horen, voelen, ruiken en proeven.

Linguïstisch: Alles wat te maken heeft met taal. Zowel verbaal als non-verbaal. Daarnaast ook hoe je zintuigen communiceren met je brein. Hierbij kun je denken aan alles wat je ruikt, proeft, beelden, geluiden en gevoelens.

Programmeren: Ons brein is te vergelijken met een computer en vele programma’s. Welke programma’s afspelen is aan jou.

Hoe is NLP ontstaan?

NLP is ontstaan in de jaren 70. Het is een empirische wetenschap waarbij het gaat om de ervaring. Twee wetenschappers, dr. Richard Bandler en dr John Grinder, bestudeerden mensen die opvallend succesvol waren in hun werkveld. Zij zochten naar structuren wat deze mensen zo succesvol maakten. Zij hebben deze structuren ondergebracht in methodieken en technieken, zodat anderen deze ook konden modelleren. Het is een wetenschap die altijd in ontwikkeling is.

Wat kun je met NLP?

  • Door NLP krijg je sneller inzicht in hoe de ander denkt
  • Door NLP leer je beter met je eigen emoties om te gaan
  • Door NLP ontwikkel je je persoonlijk
  • Door NLP leer je dat (je) gedachten en overtuigen bepalen hoe je naar de wereld kijkt
  • Door NLP leer je conflicten met jezelf en anderen sneller op te lossen
  • Door NLP leer je hoe communicatie echt werkt
  • Door NLP leer je je doelen te behalen