Ben jij nieuwsgierig naar NLP en weet je niet precies wat het inhoudt? Heb je interesse in persoonlijke ontwikkeling? Of ben je nieuwsgierig hoe jouw brein werkt? Dan is deze gratis informatie avond geschikt voor jou.

Tijdens de informatie avond maak je kennis met NLP. Hierbij zal ik vertellen over de opleidingen die ik aanbiedt, de methodieken van NLP en vooral wat het voor jou kan betekenen. Dan vraag je je nu vast af, wat kan het dan voor mij betekenen? Door middel van NLP kun jij weer het stuur van jouw leven in handen nemen. Door bewust te worden over waarom jij de dingen doet die je doet, krijg je meer inzicht hoe jouw brein werkt. Hierdoor kom je er achter wat minder ondersteunend voor jou werkt en hoe je dat kan veranderen, zodat het voor je werkt.

Want als je dat weet, hoe veel makkelijker zou dat zijn?

Wil je je graag aanmelden voor de eerstvolgende informatie avond of wil je ergens een informatie avond organiseren? Dan kun je het contactformulier invullen, een mail sturen naar jurre@vrij-coaching.com of via de telefoon op 0613345945.

Tot dan!

Aanstaande informatie avonden

Niets gevonden.
Menu