Ben jij ook nieuwsgierig hoe het kan dat jij niet altijd uit je woorden komt? Ben je ook benieuwd hoe het voelt om vrij te spreken? Ben je klaar voor een verandering? Zoek dan niet verder!

Mijn naam is Jurre Hogeveen en ik heb ook een hele tijd gedacht dat ik een stotteraar was. Het was iets wat bij mij hoorde en ik kon niet anders, dacht ik. Het begon bij mij aan het begin van de basisschool en ik heb het heel lang vol gehouden. Totdat ik het punt had bereikt dat ik er klaar mee was. Het was zo vermoeiend, frustrerend en ik heb me enorm veel geschaamd. Dat was zonde van mijn energie en ik deed mijzelf enorm tekort. Wanneer ik dat punt had bereikt, ben ik op onderzoek gegaan of het ook anders kon. Ik heb dit gevonden in de vorm van stottertherapie en het belangrijkste wat ik heb geleerd, is dat het niet iets is wat bij me hoort en dat ik ook vrij kan spreken. Dit wil ik graag overbrengen aan anderen die ook te maken hebben met deze uitdaging.

Ik wil dit gaan overbrengen in de vorm van een driedaagse cursus ” Vrij Spreken”. In deze driedaagse cursus ga ik mijn verhaal met jullie delen en gaan we samen veel oefeningen doen. Daarnaast wil ik jullie ook laten ervaren hoe het is om vrij te spreken en je te kunnen uiten. Tot slot gaan we ook op zoek naar de oorzaak van deze uitdaging, zodat deze losgelaten kan worden. Deze cursus zal bestaan uit eigen ervaringen en oefeningen in combinatie met NLP.

Na deze cursus heb jij de tools in handen om zelf verder aan de slag te gaan. Je hebt het uiteindelijk zelf te doen. Zelf jouw keuzes maken. Wanneer is het voor jou klaar en wanneer ben jij er aan toe om deze uitdaging voor eens en altijd los te laten? Het voelde voor mij als een bevrijding en ik realiseerde mij dat ik zelf de oorzaak was.

De kosten voor de driedaagse cursus is 480 euro inclusief BTW. De lunch en manual is bij de prijs inbegrepen. Mocht je na deze cursus nog meer behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en de NLP practitioner willen volgen, dan hoef je niet te betalen voor de eerste module. Ben jij klaar voor deze verandering? Neem dan contact op met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Menu