Wat is Crossfit?

Met Crossfit train je gevarieerde functionele oefeningen op een hoge intensiteit. Dit betekent dat het makkelijker wordt om bijvoorbeeld te tuinieren, de trap op te lopen zonder dat je buiten adem bent aan het eind, een tocht te hiken door de Himalaya, met je kinderen te spelen, fit ouder worden en je wordt beter in andere sporten. De voordelen zijn oneindig zoals je leest. Je traint met gevarieerde schema’s en dat maakt het juist zo effectief voor jouw lichaam. Door deze trainingen ga jij weer energieker, sterker en fitter door het leven. Crossfit is een combinatie van de meest effectieve oefeningen van gewichtheffen, gymnastiek en high intensity cardio. Wat je niveau, fitheid of kracht ook is, je kan altijd meedoen. Dat is zo mooi aan Crossfit. De oefeningen kunnen aangepast worden aan jou niveau.

Aan de slag!

Meld je aan voor een Crossfit les. Ik bied Crossfit lessen aan voor kleine groepen. Dit zijn groepen van maximaal 3 personen. In deze les beginnen we met een warming up. Vervolgens nemen we een stuk techniek door van een de oefeningen en sluiten af met een Workout Of the Day (WOD). De les duurt ongeveer driekwartier tot een uur en vindt plaats in onze prachtige achtertuin tussen de groenten van de moestuin. Daarna ga jij met een voldaan gevoel weer naar huis.

Crossfit clinic

Wil je graag een Crossfit clinic bijwonen of organiseren? Dan geef ik deze graag! In de Crossfit clinic maak je kennis met een aantal bekende oefeningen van Crossfit. Na deze oefeningen sluiten we af met een Workout Of the Day (WOD). Wil je een clinic inplannen? Of een clinic zelf samenstellen? Ik kom graag met jou in contact hierover!

Menu